Mercedes-Benz

ProCarrosserie

Schade? Wij herstellen ook de uitstraling van
uw Mercedes-Benz.

Uw Mercedes-Benz straalt perfectie uit, zowel op het vlak van technologie, als comfort en veiligheid. Wanneer uw Mercedes-Benz schade oploopt, hoeft dat geen deuk te betekenen voor zijn uitstraling. In de werkplaats van een gecertificeerde Mercedes-Benz carrosseriehersteller wordt hij op de juiste manier hersteld, volgens de strikte richtlijnen van Mercedes-Benz. Zo behoudt uw wagen zijn waarde en glans voor nog vele jaren.

Kwaliteitsonderdelen maken uw wagen weer als nieuw.

De herstelling gebeurt volgens de strikte richtlijnen van Mercedes-Benz. Bij een Mercedes-Benz ProCarrosserie krijgt uw wagen de behandeling die hij verdient. Uw wagen wordt hersteld met aangepaste apparatuur en producten goedgekeurd door Mercedes-Benz. Zo blijft uw garantie behouden. Daarom gebruiken we uitsluitend kwaliteitsonderdelen, die perfect op uw Mercedes-Benz passen. Doordat we werken met verf op waterbasis, wordt ook het milieu beschermd. Na de herstelling worden bovendien alle sensoren opnieuw afgesteld en alle veiligheids- en comfortvoorzieningen gecontroleerd, zodat uw wagen aan de strengste veiligheidsnormen blijft voldoen. Net als een nieuwe.

Vakwerk tot en met het lakwerk.

Bij een Mercedes-Benz ProCarrosserie kunt u er zeker van zijn dat uw wagen in goede handen is. Onze vakexperts kennen uw Mercedes-Benz door en door. Ze hanteren al jaren de hoge kwaliteitsnormen van Mercedes-Benz en herstellen alles volgens de strikte richtlijnen van de constructeur. Ook bij glasreparaties en SmallRepair. U kan dus rekenen op de beste specialisten voor ├ęcht vakwerk.

Service en advies inbegrepen.

Niet alleen uw Mercedes-Benz geniet van een vakkundige behandeling, ook u wordt op een professionele manier geholpen. Terwijl uw voertuig wordt hersteld bij een Mercedes-Benz ProCarrosserie, regelen wij de ganse schade afhandeling. We zijn erkend door de meeste verzekeringsmaatschappijen en verzorgen de contacten met experts en makelaars. Ook daar hoeft u zich dus geen zorgen over te maken. Alles wordt perfect geregeld en intussen beschikt u over een gratis vervangwagen tot uw Mercedes-Benz klaar is.

Perfectie tot in het handschoenkastje.

Uw Mercedes-Benz is tip top in orde wanneer hij bij een Mercedes-Benz ProCarrosserie buitenrijdt. Uw wagen is weer de oude, of liever: de nieuwe. U merkt de perfectie tot in de kleinste details en u betaalt een zeer correcte prijs voor deze professionele, klantvriendelijke en transparante service.